Bevezető leírás

Fedezzétek fel Mauritius különleges élményeit egy izgalmas napi kaland során!

  • Helyszín:
    Mauritius
  • Indulás helye:
    Grand Baie
  • Megállók:
    Bois Chéri teaültetvény / Chamarel és a 7 Színű Föld / Chamarel Rum Distillery
Időtartam
Élményleírás

Indulás reggel órákban a Bois Chéri teaültetvény helyszínére. A Le Domaine de Bois Chéri Mauritius első és legnagyobb teatermelője, melynek területe buja és lenyűgöző panorámával várja a látogatókat. A Le Chalet fából készült teraszáról a Le Lac des Cygnes du Domaine de Bois Chérire csodálatos kilátásban részesülhettek. Itt a tea szerelmesei betekintést nyerhetnek a tea termesztésébe, szedésébe és csomagolásába. A történelmi légkörrel és a békés környezettel ez a látogatás igazi élmény azoknak, akik értékelik a természetet és a történelmet.

Chamarel

Innen tovább indulunk a Chamarel és a 7 Színű Föld helyszínére. A "Hét Színű Föld" Chamarel egy geológiai kincse, amely a sziget egyik fő látványossága. Az apróbb, mégis lenyűgöző 7 színű bazalt dombok vonzzák a látogatókat. Ezek a színes dombok a vulkáni tevékenység következtében keletkeztek és 1,7 millió évesek.

A Hétszínű Föld közelében található a Chamarel vízesés, ami egy lenyűgöző természeti látványosság. A Chamarel vízesés maga körülbelül 90 méteres zuhatag, amit két pontról lehet jól megfigyelni. A lezúduló víz mennyisége időszaktól függően változik, így a látvány is változatos lehet.

Bár az út a Hétszínű Földhöz és a vízeséshez csodálatos, fontos megjegyezni, hogy a vízeséshez vezető út sokkal látványosabb, mint maga a vízesés. Tehát, ha csak a vízesésért látogatnátok ide, lehet, hogy nem éri meg az utazás.

A látogatás során a vízesés és a színes dűnék mellett lehetőség van egy autentikus ebédre a Le Chamarel étteremben, ahol a Mauritiuson jelen lévő sokféle etnikum kulináris öröksége jelenik meg.

Belépőjegy és autentikus ebéd ára 2150Rs

Chamarel Rum Distillery 

Ha szeretnétek, lehetőségetek van ellátogatni a Chamarel Rum Distillery-be, ahol a híres mauritiusi rum gyártásába nyerhettek bepillantást és akár egy kis kóstolóval is gazdagodhattok.

A program végén visszaindulás a hotelbe, és várhatóan kb. 1,5-2 óra alatt érünk vissza, attól függően, hogy a forgalom hogyan alakul az úton.

Részletekkel és foglalással kapcsolatban ne habozzatok, állunk rendelkezésetekre online és a helyszínen is!

További Mauritius programjaink itt.

Egy izgalmas 3 részes élménybeszámolót Mauritiuszról ezen a linken olvashtasz.

Érdekességek

Casela és Chamarel programokra érdemes minimum 1 héttel előre foglalni.

Novembertől - márciusig tart a főszezon, tehát ezek a foglalási idők minden tevékenységnél megnövekned/megnövekedhetnek. Általában itt a foglalást 2-3 héttel előre kell jelezni.

Tippek

A napi programok az időjárás függvényében felcserélhetők.

A napi programok közötti cserék megbeszélés alapján módosíthatóak a távolságok figyelembevételével.

Naptej, sapka, esőkabát, kényelmes cipő/szandál/papucs - a téli időszakban estére és reggelre kiskabát - , valamint szúnyogriasztó kötelező.

Térkép
Dátum

Egész évben

Minimum létszám
Fizetési módok
Ár
  • € 400 / 2 fő-től
Az ár nem tartalmazza
Érdeklődés a programmal kapcsolatban
Érdeklődés programmal kapcsolatban

További ajánlatok