Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános szerződési Feltételek (“ÉlményBróker Á.SZ.F.”) az Adatvédelmi szabályzattal (https://elmenybroker.com/adatkezelesi-tajekoztato/) együtt szabályozzák az ÉlményBróker online közvetítési, hirdetési platform használatát, amely az https://elmenybroker.com/ oldalon keresztül érhető el.

Az ÉlményBróker platform világszerte a felhasználók rendelkezésére áll.

 

Általános rendelkezések

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek 

 • a FunFactory 4 You (székhely: 35 Cluain na Sibhe, Killashee, Co. Longford, Ireland, regisztáció  szám: 733672) mint az ÉlményBróker által üzemeltetett https://elmenybroker.com internetes oldal tulajdonosa (a továbbiakban: Honlap, Weboldal, Üzemeltető
 • az oldalt olvasó felhasználókra 
 • és hirdetőkre (a továbbiakban: „Felhasználó, Szolgáltató, Hirdető”) 

vonatkozó általános szerződési feltételeket (a továbbiakban: „ÁSZF”) tartalmazza.

A Weboldal használatával Ön elfogadja az ÁSZF feltételeit, és kötelezi magát azok betartására.

Az ÉlményBróker platformot olyan közvetítő, hirdető platformként működtetjük, amelyen különböző helyi programszolgáltatók, például túrák, kalandok, szabadidős élmények, idegenvezetők és más kalandok szervezői (a továbbiakban „Szolgáltatók”, Hirdetők) túrákat, programokat és tevékenységeket (a továbbiakban „Programok”) kínálnak online, a világ minden részén. 

A Programok közé tartoznak például az idegenvezető által vezetett túrák, a főzőtanfolyamok, a buszos városnézések, a hajókirándulások, a városnéző jegyek és egyéb szolgáltatások. 

A Szolgáltatók által feltöltött programokhoz mellékelt leírások, fotók és egyéb tartalmak az adott Szolgáltatóktól származnak. Emiatt nincs közvetlen befolyásunk az ilyen tartalmakra.

Bármely a honlap által létrehozott különböző weboldalakon és közösségi platformon  (Facebook.com, Twitter.com, Instagram stb.) kapcsolódó szolgáltatására az adott weboldal keretén belül közzétett szabályzatok és feltételek (is) vonatkoznak.

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet jelen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják.

A szerződés nyelve magyar és a szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat Üzemeltető nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető, és nem megtekinthető, ide nem értve a megrendelések adatait.

Üzemeltető semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

Felhasználó a Weboldalon történő regisztrációval nyilatkozik az ÁSZF teljes terjedelmében való elfogadásáról, erre tekintettel kérjük a Felhasználókat szíveskedjenek jelen feltételeket az Adatvédelmi tájékoztatóval együtt figyelmesen átolvasni és értelmezni.

Felhasználónak minősül minden olyan természetes személy, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Honlapra belépve azt böngészi, hirdetést helyez el, Szolgáltatást, programot, élményt kínál eladásra, ezek iránt érdeklődik, ezekre ajánlatot tesz vagy a weboldal bármely egyéb funkcióját használja.

 

Mit csinálunk

 

A Programokat az https://elmenybroker.com platformon, illetve a kapcsolodó social media felületeken tekintheti meg. A Program szolgáltatására vonatkozó szerződés kizárólag és közvetlenül Ön és a Szolgáltató között jön létre („Szolgáltatási megállapodás”). Amikor a ÉlményBróker-platformon böngészik, akkor nem az ÉlményBróker hanem közvetlenül a Szolgáltatók programjait látja és olvassa. Szolgáltatási megállapodásokat mi nem kötünk a Szolgáltatók nevében és részére. 

Az ÉlményBróker egy tematizált hirdetési felület, ahol a Szolgáltató adja fel a saját hirdetését, vagy maga az ÉlményBróker a Szolgáltatók megbízásából és felhatalmazásával. 

Mi magunk nem kínálunk semmilyen programot, és ezért nem válunk az Ön szerződéses partnerévé semmilyen Szolgáltatási megállapodásban. 

Nem járunk el szervezőként, bérbeadóként, viszonteladóként vagy más szerződéses partnerként az Önnel kötött Szolgáltatási megállapodással kapcsolatban. A hirdetésekért hirdetési díjat, vagy egyedi esetekben a Szolgáltatási megállapodás közvetítéséért jutalékot kapunk a Szolgáltatótól.

A Programok listája különböző paraméterek alapján szűrhető. A felfedezést elősegítő kereső azokat az egy adott Szolgáltató által kínált Programokat mutatja, amelyek megfelelnek a megadott kritériumoknak. Ha egynél több szolgáltató tud olyan tevékenységet kínálni, amely megfelel a keresésben megadott feltételeknek, a vonatkozó tevékenységek olyan sorrendben jelennek meg, amely olyan tényezők alapján történik, mint a besorolás, kiemelés, népszerűség, sokféleség, elérhetőség, lemondási arány, értékelés, időbeli teljesítmény, és a megtermelt bevétel összegét.

A gyors és gördülékeny folyamat érdekében a foglalásával kapcsolatos kérdéseit a közvetlenül a szolgáltatónak teheti fel a regisztráció után. Ehhez különböző űrlapokat talál a Kapcsolat oldalon. Az Ön és a Szolgáltató közötti kommunikáció közvetlenül történik. 

Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos feltételekhez kössük az ÉlményBróker-platform egyes funkcióinak használatát, illetve az egyes funkciók használatának mértékét: Ilyen feltételek lehetnek a Hirdető fizetési szokásai (pl. előzetes foglalás esetén) vagy bizonyos bizonyíték bemutatása (pl. személyazonosság, vásárlás, fizetés vagy tulajdonjog igazolása).

Nem vagyunk kötelesek javítani, bővíteni (update/upgrade) vagy elérhetővé tenni az ÉlményBróker Platformon keresztül biztosított tartalmat, funkciókat és szolgáltatásokat. Szolgáltatásainkat és teljesítésünket bármikor megszüntethetjük; Önt nem illeti meg a jog, hogy a megszüntetett Szolgáltatások folytatását és teljesítését követelje. 

 

A Weboldal használata

 

A Weboldal használatakor Ön köteles betartani az összes vonatkozó jogszabályt, valamint az ÁSZF-ben foglaltakat. A Weboldal használatakor Ön kizárólag saját felelősségére cselekszik.

A Szolgáltató által nyújtott és a Felhasználó által igénybe vehető szolgáltatásokat a Weboldal szabadon módosíthatja, megszüntetheti vagy új szolgáltatásokat vezethet be.

A Felhasználó a Honlap használatának megkezdésével, felhasználói fiók létrehozása esetén, vagy bejelentkezés során tett kifejezett nyilatkozattal elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF, és az annak részét képező Adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit, továbbá kötelezettséget vállal az ÁSZF betartására.

A Weboldalnak lehetősége van ellenőrizni a feltöltött tartalmakat, de nem kötelessége azok tartalmát bűncselekményre, vagy illegális tevékenységre utaló tevékenység céljából vizsgálni.

A Weboldal a hirdetések tartalmáért nem vállal felelősséget, de dönthet úgy, hogy jelen felhasználási feltételek megszegése esetén, vagy hatósági eljárás keretén belül törölheti azokat. Ebben az esetben jogosult lehet a befizetett díj visszatérítésére, azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy a fizetett díjakat ne térítsük vissza a következő esetekben:

– ha véleményünk szerint megsérti az ÁSZF feltételeit, beleértve és korlátozás nélkül a közzétételi szabályainkat

– ha hirdetése az elutasítás előtt bármeddig élt az oldalon, és hasznot hozhatott a tagjaink számára

– ha eltávolította a saját hirdetését

– ha félrevezetés céljából hirdetést adott fel.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a lista nem teljes, és a támogatási csapat eseti alapon megvizsgálja az egyéni visszatérítéseket, ha a fentiek nem érvényesek.

A Weboldal nem vállal semmilyen felelősséget a szolgáltatás egyes részeire vagy akár teljes egészére vonatkozó leállásokból, szüneteltetésébõl, illetve az Honlap előzetes figyelmeztetés és értesítés nélküli megváltoztatásaiból eredő vélt vagy valós károkért.

A Felhasználó a regisztráció során kifejezetten tudomásul veszi, hogy Weboldal a Felhasználó által megadott személyes adatokat, a Weboldal használata során begyűjtött felhasználói adatokat (például: meglátogatott oldalak listája, technikai adatok, a Weboldal Felhasználó által történő felhasználására vonatkozó információk, valamint esetlegesen harmadik személyektől beszerzett felhasználói információk…stb) rögzíti és az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott módon és célokra felhasználja.

A Felhasználó által elérhetővé tett hirdetésért (tartalomért), ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a Felhasználó és a Hirdető, Szolgáltató tartozik felelősséggel.

A Weboldal nem avatkozik bele a Felhasználók közötti jogvitákba, tranzakciókba, bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti a Weboldal szolgáltatóját mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a rendszer időközönként a szolgáltatással összefüggő üzeneteket küldhet elektronikus levelezési címére. (pl: üzenet érkezéséről értesítés, ösztönzés regisztráció, aktiváló email, rendszerüzenet)

A Weboldal minden egyes hirdetést átvizsgálhatja és a nem megfelelő hirdetés szövegét módosíthatja, vagy megtagadhatja annak publikálását.

A Weboldal szolgáltató fenntartja a jogot, hogy egyes Felhasználókat, e-mail cím, IP cím, telefonszám alapján kitiltson a Szolgáltatás eléréséből. A tiltás feloldása pedig minden esetben egyedi elbírálás alá esik.

A Honlapon csakis és kizárólag szabadidő, utazásos, vagy egyéb olyan programok, élmények tölthetőek fel, ami kimondottan a szabadidő tevékenységek szórakoztató eltöltését hivatott hirdetni.

 

Tiltott dolgok

 

A Honlapon a fenti, tematikus tartalmakon kívül határozottan tilos közzétenni minden olyan szolgáltatást/terméket amely jogszabályba ütközik, jogellenes magatartásra ösztönöz, sérti a jó erkölcsöt.

A Felhasználó jelen ÁSZF elfogadásával kötelezettséget vállal arra, hogy olyan hirdetést vagy tartalmat (akár kép vagy szöveg) nem tesz közzé a Honlapon mely:

 • jogszabályba, különösen a reklámtörvény tilalmaiba ütköző, illetve ha ennek gyanúja felmerül
 • jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül
 • szerzői jogokat (különösen jogvédett termékek (CD, DVD, VHS, CD-ROM) másolatai), személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogokat sért
 • erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz
 • félelemérzetet kelt
 • amely a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja, így különösen, ha a gyermek- és fiatalkorúakat veszélyes, erőszakos, továbbá a szexualitást hangsúlyozó helyzetben mutatja be
 • tapasztalatlanságuk vagy hiszékenységük kihasználásával közvetlen felszólítást tartalmaz arra, hogy a felnőtt korúakat áru vásárlására ösztönözzék
 • indokolatlanul hiányos tartalmú vagy nem nyújt kellő információt a termékről/szolgáltatásról, a valóságnak vélhetően nem megfelelő adatokat tartalmaz
 • meztelen, vagy hiányos öltözetű embereket bemutató fénykép
 • társkeresés, partnerkeresés
 • politikai tartalom
 • másolat,replika termék
 • internetről letöltött katalógusképet tartalmaz
 • olyan képeket tartalmaz, melynek felhasználási jogaival a Felhasználó nem rendelkezik
 • a szolgáltató megítélése szerint sértheti a szolgáltató, a szolgáltató üzleti partnerei vagy a szolgáltató felhasználóinak jogait
 • a Weboldal szolgáltató megítélése szerint sértheti az üzleti érdekeit
 • kéretlen (spam) hirdetésnek minősül
 • közbiztonságra fokozottan vagy különösen veszélyes eszközök, fegyverek, lőszer, robbanószer, pirotechnikai anyagok, eszközök (pl. tűzijáték)
 • fogadással vagy egyéb szerencsejátékkal kapcsolatos
 • gyógyszer, gyógyszer készítmények, kábítószer, tudatmódosító anyag, vagy ezekhez hasonló hatású szer
 • valótlan, félrevezető információkat tartalmazó hirdetések
 • több különböző témájú termék hirdetése egy hirdetésben
 • tilos olyan képet feltölteni amely nincs összhangban a hirdetés címével, leírásával
 • tilos manipulált képet feltölteni, azokra hirdetést, ábrát vagy egyéb reklámot elhelyezni, továbbá tilos kiemelésre alkalmas keretet, feliratot elhelyezni
 • tilos a hirdetést olyan mértékben módosítani vagy szerkeszteni, hogy az jelentős mértékben eltérjen az eredeti hirdetés tartalmától, témájától és ezáltal az ilyen hirdetésnek minősüljön

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Weboldal szolgáltató az automatikusan engedélyezett hirdetések publikálását előzetes indoklás nélkül visszavonhatja, vagy kérheti annak hitelességének ellenőrzést, valamint a publikálás előtt ellenőrzött hirdetések jóváhagyását akár indoklás nélkül is megtagadhatja. Különös tekintettel az alábbi esetekben a Szolgáltató fenntartja a hirdetések inaktiválásának vagy törlésének jogát:

 • az ÁSZF előző pontjában rögzített tartalom típusok esetén
 • reklámtörvényi tilalmakba ütköző hirdetés
 • megtévesztő információt tartalmazó hirdetés
 • jogsértést megvalósító hirdetés
 • duplikált hirdetések, spam hirdetések, nagy tömegben feladott hirdetések
 • tartalom technikai problémát okoz a szerveren, nem megfelelő formátumú
 • replikák, nemzetközi, hazai védjegy oltalmakat sértő kifejezések, termékek
 • a sorozatosan törölt, majd feladott hirdetéseket
 • a nem a terméket ábrázoló fotóval ellátott hirdetéseket
 • több felhasználói fiókból hirdetett ugyanazon hirdetések melyek egyetlen Felhasználóhoz kapcsolhatók

 

Regisztráció

 

A Weboldal böngészése minden kötelezettségtől mentes, de  a használatához regisztrálnia kell. A regisztráció során Ön köteles bizonyos adatokat megadni. A Weboldal fenntartja a jogot, hogy bármikor visszautasítsa a regisztrációt, vagy törölje a felhasználói fiókot, ha az ÁSZF-ben foglalt feltételek nem teljesülnek.

 

Hirdetésfeladás

 

A hirdetés feladása regisztrációval történhet. A hirdetés feladásához kötelezően megadott elemek a hirdetés címe, a hirdetés kategóriája, a hirdetés leírása, a hirdetésben szereplő termék/szolgáltatás ára, a hirdetésben szereplő termék/szolgáltatás régiója/települése. 

A regisztrációval feladott hirdetések automatikusan megjelenítésre kerülnek a találati listában, azonban a feladott hirdetések ellenőrzésen esnek át, esetleges probléma esetén pedig inaktív státuszba kerülnek. A regisztrációval feladott hirdetések a mindenkori díjcsomag megvásárlásának napjáig jelennek meg a találati listában, majd ezt követően a Felhasználó dönti el, hogy meghosszabbítja vagy pedig törli a hirdetését. 

A Felhasználó a hirdetését bármikor törölheti, amelyet a Szolgáltató a törléstől számított 365 nap elteltével törli azt a rendszeréből.

A Felhasználó a hirdetés lejárta előtt e-mailben értesítés kap.

 

Felelősség

 

 • A Weboldal nem vállal felelősséget a szolgáltatások minőségéért, és nem garantálja a szolgáltatások elérhetőségét.
 • A Hirdető által a Weboldalon elérhetővé tett tartalomért, a tartalom által okozott vagy azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a Felhasználót és a Hirdetőt terheli felelősség, a Weboldal ezen tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
 • A Felhasználó és a Hirdető köteles a szolgáltatást a hatályos jogszabályok, és a jelen Szabályzat rendelkezéseinek betartásával használni.
 • A Weboldal nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információkért, azok helyességéért vagy valóság tartalmáért.
 • Tartalmak eltávolításáról a Weboldal nem köteles sem előre, sem utólag értesíteni annak tulajdonosát.
 • A Weboldal semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és, különösen nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető weboldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. Ugyanakkor minden megtesz, hogy rendszeréből eltávolítsa azokat a felhasználókat akik bizonyíthatóan károkozás céljából használják azt. 
 • A szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén a Weboldal a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében. 
 • Felhasználó és a Hirdető viseli a szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, ideértve többek között a más felhasználók által a szolgáltatás által hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett káros tartalmak (például vírusok, férgek) által a Felhasználó számítógépes rendszerében okozott károk és egyéb veszteségek kockázatát, valamint a használat során Felhasználónál keletkezett és a másoknak okozott kárt is.
 • A Weboldal nem vállal felelősséget sem felhasználói, sem a hirdetői oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó – akár előzetes értesítés nélküli – szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

 

Felhasználói szolgáltatások

 

A Felhasználó a Honlapon elhelyezett Regisztráció gombra kattintva tud regisztrálni. A Felhasználó a személyes regisztráció során köteles megadni kereszt és vezeték nevét, e mail címét, felhasználónevét és jelszavát. Egy email címmel csak egy regisztráció lehetséges, valamint a Honlapon minden Felhasználó egyszer regisztrálhat. A Felhasználó regisztrációja a Felhasználó személyéhez kapcsolódik, nem a regisztrációkor megadott egyéb adataihoz. A Szolgáltató törli azokat a felhasználói fiókokat, amelyek többszöri regisztrációra utalnak (pl. név, ip cím, host tekintetében egyezőséget mutatnak), akkor is, ha az adott fiókok külön-külön e-mail címről kerültek aktiválásra. A regisztrációt az e-mail címre kiküldött módon van lehetőség aktiválni. 

A sikeres üzleti regisztrációt követően a Felhasználónak lehetősége van további adatok megadására, mint például vállalkozás megnevezése, telefonszám, lakcím (székhely), számlázási név, cím és adószám, tevékenység típusa (magánszemély vagy vállalkozó), profilkép. 

Mind a személyes és mind az üzleti regisztráció során a hirdető a Felhasználónévvel és a Jelszóval hozzáférést kap a Fiókhoz.

A Szolgáltató jogosult törölni a nyilvánvalóan hibás vagy hamis adatokat, továbbá kétség esetén jogosult a Felhasználó valódiságát ellenőrizni.

A felhasználónév nem tartalmazhat telefonszámot, e-mail címet, URL címet, trágár, obszcén vagy bántó kifejezést. Amennyiben a Felhasználó ilyen felhasználói nevet ad meg, a Szolgáltatónak lehetősége van arra, hogy a Szolgáltatást korlátozza, vagy a Felhasználó regisztrációját végleg törölje. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználó regisztrációját visszautasítsa, így különösen valótlan, vagy hiányos adatok megadása esetén. A Szolgáltatás hitelességének megőrzése érdekében a Felhasználó által hirdetés feladásakor megadott neve minden esetben nyilvánosságra kerül a hirdetés Honlapon történő megjelenésével egy időben.

A Felhasználó köteles pontos és valós elérhetőségeket (teljes név, telefonszám, e-mail cím) szerepeltetni adatai között és az általa feladott hirdetésekben. Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak vagy a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor Szolgáltató jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni és az adott hirdetést felfüggeszteni.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a 18. életévét még nem töltötte be, a Honlap használatához és a jelen ÁSZF elfogadásához törvényes képviselője hozzájárulása szükséges. A Szolgáltató ezen törvényes képviselői hozzájárulás elmaradásából eredő károkért és hátrányos jogkövetkezményekért nem felel.

A Szolgáltató tájékoztató jellegű üzeneteket (rendszerüzenet) küldhet a Felhasználónak, a Felhasználónak lehetősége van részben, vagy egészben az értesítési üzenetek kikapcsolására. A Felhasználók kapcsolatfelvétel egyszerűsítése érdekében egymásnak szöveges üzeneteket küldhetnek, így a kapcsolatfelvétel a Szolgáltató által üzemeltetett üzenetküldő rendszeren keresztül is történhet. Az üzenetküldő rendszeren küldött üzenetek csak a Szolgáltató által üzemeltetett Honlapon tekinthetők meg. Az üzenet érkezéséről a Felhasználó email értesítőt és a Honlapon felugró értesítést kap. A Honlapon üzemelő üzenetküldő rendszeren keresztül folytatott kommunikációt a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni. A Szolgáltató nem felelős az üzenet elérhetetlenné tételéből eredő bármely kárért.

A Szolgáltató jogosult indoklás nélkül felfüggeszteni a Hirdető fiókját abban az esetben, ha a Hirdető a tevékenységével megsérti az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

 

Szolgáltatási díjak

 

A Szolgáltató a Hirdetők számára élményenként korlátozott számú ingyenes hirdetésfeladást biztosíthat, az ezen felül további hirdetések egyszeri díj ellenében vagy előfizetési díj ellenében tölthetőek fel.

A díjköteles szolgáltatások kiegyenlítéséhez bankkártyás, revolut és paypal fizetési mód választható, mely azonnal automatikusan levonásra kerül.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Hirdető által megfizetett díjat nem téríti vissza, kivéve, ha a díjköteles Szolgáltatás nyújtása a Szolgáltatónak felróható okból marad el, vagy erről a Felek egyedileg rendelkeznek.

A díjfizetés akkor minősül teljesítettnek, amikor azt a Szolgáltató számláján hiánytalanul jóváírják. A teljesítés további feltétele, hogy a díjfizető azonos legyen a Szolgáltató számláján szereplő vevővel.

 

Hirdetés típusai

 

 • Ingyenesen feladható hirdetés: 

Érvényessége 30 naptári nap, amelyet további 30 naptári napra van lehetőség ingyenesen meghosszabbítani. 

 • Díjköteles hirdetés: 

Érvényessége lehet 30, 60, 90, 180 naptári nap, amelyet lejárta előtt bármilyen szabadon választott kiemelés és/vagy csomagváltás kifizetése esetén újabb 30, 60, 90, 180 naptári napig érvényes marad. 

 • Törölt hirdetés: 

A törölt hirdetések a törléstől számított 365 naptári napig még elérhetőek, bármely szabadon választott hirdetési csomag kifizetése esetén újabb 30, 60, 90, 180 naptári napig a kiemeléssel együtt elérhetővé válnak.

 

Hirdetési csomagok

 

A Szolgáltató előre meghatározott számú hirdetési csomagot biztosít a Hirdető számára. Külön megállapodás keretében lehetőség van személyre szabott hirdetői csomag kialakítására.

Csomagváltás alkalmával a hirdetési csomag a kifizetés pillanatától érvényessé válik és az új hirdetési csomag lesz aktív. 

Amennyiben a Hirdető hirdetései feladásánál nem tartja be a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat, szerződésszegést követ el. Amennyiben a kifogásolt hirdetések nem kerülnek módosításra vagy a későbbiekben is folyamatos figyelmeztetések esetén a Szolgáltató felmondhatja az együttműködést.

A szerződő felek megállapodnak, hogy esetleges vitáikat megpróbálják békés úton rendezni, amennyiben ez nem lehetséges, úgy alávetik magukat a Szolgáltató mindenkori székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének.

 

Felhasználói tartalom, értékelés közzététele

 

Személyesen befolyásolhatja az ÉlményBróker Platform tartalmát azáltal, hogy véleményt ír a megvásárolt tevékenységekről, vagy képeket tesz közzé (“Felhasználói tartalom” ). Ebben az esetben Ön teljes mértékben felelős az Ön által közzétett Felhasználói tartalomért. 

Szigorúan tilos az ÉlményBróker-platformon olyan Felhasználói tartalmat közzétenni, amely:

 • valótlan vagy félrevezető; 
 • nyíltan vagy burkoltan termékeket, szolgáltatásokat vagy vállalatokat reklámoz; 
 • harmadik féltől származó díjazás ellenében készült; 
 • a Programot nyújtó Szolgáltató által vagy annak utasítására készült; 
 • harmadik fél szellemi tulajdonjogát, magánélethez fűződő vagy egyéb jogait sérti; 
 • olyan hivatkozásokat vagy hasonló információkat/hivatkozásokat tartalmaz, amelyek valószínűleg károsítják harmadik fél adatfeldolgozó rendszereinek működését.

Felhasználói tartalomként való feltöltése előtt Ön köteles meggyőződni arról, hogy rendelkezik-e a kép felhasználásához szükséges jogokkal. Így különösen az olyan képet vagy fotót, amelyen más személy látható, csak akkor szabad feltölteni az ÉlményBróker-platformra, ha az adott személy ehhez hozzájárult. Ha olyan képet szeretne felhasználni, amelyet nem Ön készített, akkor ennek a személynek a beleegyezésére is szüksége van.

A Felhasználói tartalom nyilvános hozzáférhetősége nem sértheti a jogszabályi rendelkezéseket, az erkölcsöt és/vagy harmadik felek jogait; így különösen nem tölthet fel és/vagy tehet nyilvánosan hozzáférhetővé az erőszakot, pornográfiát, diszkriminációt, sértegetést, rasszizmust, rágalmazást vagy más illegális tartalmat vagy ábrázolást tartalmazó Felhasználói tartalmat.

Az Ön által létrehozott Felhasználói tartalom tulajdonjoga Önnél marad, ugyanakkor teljes és jogdíjmentes licencet ad a Felhasználói tartalom használatára, reprodukálására, adaptálására, lefordítására, származékos művek készítésére, módosítására, előadására, nyilvános megjelenítésére, nyilvános előadására, továbbítására és terjesztésére, beleértve az ÉlményBróker oldalon vagy egyéb kapcsolódó platformokon vagy azon keresztül, online és offline marketing anyagokban.

 

Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

 

A Szolgáltató bármikor jogosult az ÁSZF egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás és a Honlap használata az ÁSZF módosításának elfogadását jelenti.

A Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Honlapon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

A Szolgáltató jogosult a Szolgáltatási díjakat egyoldalúan módosítani, vagy korábban ingyenes Szolgáltatásokat díjkötelessé tenni.

Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze az ÁSZF-ben foglalt feltételek változásait.

 

Szerzői jogok

 

A Honlap egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak.

A Honlap tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett csak.

A Honlap használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot a Hirdetőnek a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.

Általános adatok

Szolgáltató adatai:

FunFactory 4 You (székhely: 35 Cluain Na Sibhe, Killashee, Co. Longford, Ireland, regisztáció  szám: 733672

Tárhelyszolgáltató adatai:

Hostinger International Ltd (székhely: Kaunas, Lithuania. Hostinger, UAB. Jonavos str. 60C, 44192 ; Vilnius, Lithuania https://www.hostinger.com)

Kapcsolatfelvétel:

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az ÁSZF-fel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@elmenybroker.com e-mail címen keresztül.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2024. március 15.