Partnereknek

Tények és egy falatka történelem

Több, mint 60 országban jártam eddig, és rengeteg kalandot kipróbáltam, mint például az ejtőernyőzés, siklóernyőzés, bungee jumping, sivatagi quad stb.
Ezeket a kalandokat nem mindig volt egyszerű megtalálni (szolgáltatót, helyszínt), sokszor csak a véletlenen múlt.
Innen jött az ötlet, hogy jó lenne, ha utazás előtt lenne egy olyan oldal, ahol ezeket a programokat előre átnézve lehet válogatni helyszín, élmény alapján.

Föld körüli megoldás magyar nyelven

Miután tovább gondoltam ezt a dolgot, arra is rá kellett jönnöm, hogy ebben az időben a magyar nyelven kívül nem igazán beszéltem más nyelven, igy a fenti kalandok szervezése, és kivitelezése is érdekesebb, talán izgalmasabb, vagy részletesebb lehetett volna, ha például értem amit mond az oktató.
Azt is tudom, hogy többek között Magyarországon is nagyon sokan vannak, akik szívesen mennének külföldre, akár utazni, akár valamilyen kalandra, kikapcsolódásra, élményre, de a nyelvi akadályok miatt ez nehezebben tudják megoldani. Gondot okozhat a szolgáltató weboldalának a megtalálása, elolvasása, de ha ez meg is van, akkor a konkrét szolgáltatás élményének az élvezete, mert ugye úgy járnak, mint ahogy én is.
Minél több helyen jártam a világban, annál többször találkoztam olyan külföldi magyarokkal, akiknek bizony ilyen szolgáltatása van. Ezen szolgáltatók a turisztika, a kikapcsolódós, szabadidős élmények, az aktív pihenések, vagy éppen ilyen-olyan kalandok szervezésével foglalkoznak, általában helyi, angol, és MAGYAR NYELVEN is.
És itt a megoldás, amire összeállt a kezdő kis csapatunk, ami ezt a hiányt, mi több, űrt hivatott betölteni, melynek neve az ÉLMÉNYBRÓKER 

Célunk

Az ÉLMÉNYBRÓKER leginkább azoknak tud segíteni, akik az utazásokhoz keresnek élményt, kalandot, programot, kikapcsolódást, az extrém, nagyon őrült és vad programoktól, a kulturális múzeum látogatás és az emlékezetes legénybúcsúkon keresztül, a kényeztető spa/wellness hétvégéig, egyedi vagy csoportos kalandokhoz, legyen az családi utazás, céges csapatépítés, stag party, vagy bármi, és mindezt MAGYAR NYELVEN.

Az oldalunk lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók helyszín vagy élmény alapján keressenek szabadidős programokat, és az oldalon megtalálható információk segítségével könnyen tervezhetik meg az utazásukat.
Az oldalunkon keresztül a látogatók könnyen megtalálhatják a szolgáltatókat és helyszíneket, és előre tudják, mire számíthatnak az adott programokon. Így tökéletes kikapcsolódást és élményeket szerezhetnek az utazásuk során.

Miért jó az ÉLMÉNYBRÓKER csapathoz tartozni?

 1. Közösséget építünk egy olyan területen, ahol közös a célközönség, (utazni, kikapcsolódni vágyók) de mégsem konkurenciája senki senkinek, hiszen az aki pl Dél-kelet Ázsiában vagy Afrikában kínál kulturális, történelmi ország megismerős túrát, az nem konkurenciája mondjuk egy északi sarki vitorlás kalandtúra szervezőjének, vagy egy finnországi, szaunás hétvége szervezőjének.
 2. Szolgáltatásod magyar nyelven a magyar közönség előtt fog megjelenni.
 3. Az oldalunk egyfajta extra reklám/marketing felületként funkciónál a vállalkozásod számára, és ahogy azt tudjuk, az extra reklám mindig jól jön.
 4. A weboldal része egy világtérkép is, ahol gombostűvel jelezzük a vállalkozásod/ szolgáltatásod helyét.
 5. A célközönség, felhasználók közvetlenül VELED veszik fel a kapcsolatot, ezáltal pontosan és 100%ban tudod átadni a felmerülő kérdésekre a pontos válaszokat, a vállalkozásod értékeit, ami által nincs félreértés, rossz kommunikáció, vagy csalódás, csak elégedett, boldog és vidám ügyfél.
 6. Az ÉLMÉNYBRÓKER az ügyfél, olvasó, felhasználó irányába semmilyen rejtett, extra költséget nem számol fel, így az ügyfél pontosan a szolgáltató által meghatározott áron kapja a szolgáltatást.
 7. …és még számos érvet ide lehetne sorolni, de szavak helyett inkább nézd át az oldalt, és ha tetszik, akkor már tudod is, hogy mit kellene csinálni.

Kinek jó az ÉLMÉNYBRÓKER csapathoz tartozni?

 1. Olyan vállalkozásoknak, cégeknek, akiknek a turisztikai, szabadidős, szórakoztató-ipari, rendezvényszervezői, egyszóval olyan vállalkozása van, ahol a cég fő területe és üzenete, az emberek kimozditása a szürke hétköznapokból, adott esetben a komfortzónájukból, és élményekre, pihenésre, kikapcsolódásra cserélni az átlagos hétköznapokat. 
 2. Akiknek külföldön van turisztikai, szabadidős szolgáltatásod, ami illik a tematikába, és ezt a szolgáltatást tudod adni, biztosítani magyar nyelven a csak magyarul beszélők számára.
 3. Ha Magyarországon van ilyen jellegű szolgáltatásod, hiszen miért ne színesitenénk a már említett térképet magyarországi gombostűkkel, helyszínekkel, élményekkel.
 4. Ha nincs semmilyen weboldala a szolgáltatásodnak, akkor remek lehetőség a hirdetéseid testre szabásával, megjelenitésével megosztásával mégiscsak egyfajta saját online felülettel megjelenni a világhálon, anélkül, hogy Neked ez a hirdetésen felül extra költségbe vagy informatikai tudásba kerülne (igény esetén segitünk megcsinálni a hirdetésedet is).
 5. Ha van weboldalad, de nincs magyar nyelvű változata, akkor ez szintén Neked való, hiszen nem kell bíbelődni egy magyar nyelvű oldal elkészítésével ahhoz, hogy magyar nyelvű közönséghez érjen el a vállalkozásod.
 6. Ha van weboldalad és annak van magyar változata is, akkor is hasznos, hiszen részben van egy extra reklámfelület, ami ugye mindig hasznos, részben pedig egy olyan tematikus platformon biztosítod a megjelenést, ahova olyan látogatókat várunk, akik a Te szolgáltatásodnak is potenciális megrendelői lehetnek.

Mégis azért milyen kategóriák vannak az ÉLMÉNYBRÓKER oldalon

Jó hír, hogy a kategóriák tetszés szerint bővíthetőek.
Jelenleg 3 fő kategória van. 

Programok, ahova gyakorlatilag bármilyen aktiv vagy passziv program, kirándulás, esemény, kaland belefér. például akiknek mondjuk:

-vitorláshajó kölcsönzője az Adrián
-búvár iskolája a Vörös tengeren
-idegenvezető magyar nyelven Thaiföldön
-kitesurf-iskola vezető Zanzibáron
-quad túrákat szervez az Azori szigeteken
-dühöngő szobája van Pesten
-borospince túrákat szervezel az egri Szépasszonyvölgyben
-tandem ejtőernyős ugrásokat szervezel
-valamilyen nagyon őrült programja, de mindezek magyar nyelven
azoknak a programok fő kategória ajánlott. Ide igen sok minden belefér.

Szállások: ide azokat várjuk, akiknek valamilyen turisztikai jellegű kiadó ingatlanja van, és itt is meghirdetné. Például:
-apartman Tenerifén
-vendégház a Börzsönyben
-Kempinget üzemeltet a Balatonnál
-van rövid távra kiadó szobája Rómában
-faház Erdélyben……. stb

Egyéb szolgáltatások. ide várjuk, és itt lesznek feltüntetve például az
-autókölcsönzés
-lakóautók
-rendezvények, belépők
-roller bérlés
-idegenvezetők
-transzfer szolgáltatás

Reméljük, hogy hamarosan a partnerünk leszel, és közösen tehetjük fel a TE gombostűdet is a világtérképre, ami által sokakhoz eljut az élményed, mert oldalunkon mindenki megtalálja a számára legjobb szabadidős programokat és élményeket, és élvezetes és élménydús utazása, kalandja, pihenése, kikapcsolódása  lesz!

Mottó

ÉlményBróker – Magyarul a világ körül. Mert a kaland itt kezdődik.