Bevezető leírás

Kiegészítő program valamelyik körutazásunk elé vagy után. A Délkelet-Ázsia régióban az interkontinentális repüléseknél érkező / elutazó repülőtér Bangkok. Azoknak javasoljuk ezt a programot, akiknek a körút elé időben belefér és érdeklődését kielégíti Bangkok és környékének megtekintése.

 • Helyszín:
  Thaiföld
 • Indulás helye:
  Bangkok - Thaiföld
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

A program többféle módon is működik:
– egyedül, az online idegenvezető alkalmazásunkat használva
– ajánlunk magyar kísérőt
– mi magunk Kambodzsa körút előtt

Az utazásszervezést tekintve kész csomagot tudunk biztosítani, de elfogadott az a megoldás is, hogy az utazó saját szállást vesz igénybe.

Ezeket a technikai részleteket az ajánlatkérés folyamatában letisztázzuk.

1. nap

Találkozás a repülőtéren. Hotel transzfer után a szobák elfoglalása. Esti program: Khaosan road forgataga.

2. nap

Bangkok egész napos városnézés (8 óra), minden ami fontos és híres. A program fő elemei a Királyi Palota, Smaragd Buddha temploma, Fekvő Buddha, Arany Buddha templom. Hajózás a Chao Praya folyón és a Kínai negyed.

Étkezés: reggeli a hotelben

3. nap

Bangkok további látnivalói (kb. 6 óra) vásárlási lehetőséggel. A programban Wat Saket (Aranydomb templom), nagy hinta, börtönmúzeum, kézműves műhelyek, hajózás a csatornán vízibusszal, modern pláza negyed, Erawan szentély.

Étkezés: reggeli a hotelben

4. nap

Transzfer a repülőtérre, majd elutazás a körút első állomására vagy haza.

Étkezés: reggeli a hotelben

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt. Még több érdekes Ázsiai élmény itt.

Tippek

A ruházati előírások betartása és az általános fizikai kondíció fontossága mindannyiunk számára biztosítja az utazás során a kellemes és biztonságos élményeket. Kérjük, hogy az alábbiak szerint készülj az utazásra:

 • Egyes programok gyalogosan történnek, és több órás gyaloglást igényelhetnek. Ezért javasoljuk, hogy kényelmes, zárt cipőt viselj, amely megfelelő támaszt biztosít a lábadnak. Készülj fel a kényelmes és lélegző ruházattal, és ne felejts el napvédelmi eszközöket vinni magaddal, mint például sapkát/kalapot/ernyőt, napszemüveget és napvédő krémet.

 

 • A Királyi Palotához való látogatáshoz nőknek ajánljuk, hogy viseljenek felsőruházatot, amelynek ujja van és takarja a vállat, valamint hosszú nadrágot vagy térd alá érő szoknyát/ruhát. Férfiaknak ajánljuk, hogy viseljenek felsőruházatot ujjal és hosszú nadrágot. Kérjük, hogy a ruházat legyen tiszta és rendezett.
Térkép
Dátum

Egész évben elérhető

Minimum létszám
Étkezés
Ár
 • $ 0 / fő
 • Egyéni egyeztetés alapján

Megjegyzés
 • Szállás 3- 4- 5* hotelben reggelivel
 • Idegenvezetés magyar nyelven történik

További ajánlatok