Bevezető leírás

Fedezzétek fel Mauritius különleges élményeit egy izgalmas napi kaland során!

A tea szerelmeseinek elképesztő lehetőséget kínál arra, hogy felfedezze a tea történetét, valamint Mauritius összes teatermesztő vidékét, valamint utunk során egy egzotikus környezetben elfogyaszthat egy finom ebédet is!

  • Helyszín:
    Mauritius
  • Indulás helye:
    Grand Baie
  • Megállók:
    Bois Chéri Teaültetvény / St. Aubin Rumgyár
Időtartam
Élményleírás

A Bois Chéri az első tea ültetvény

Mauritiuson, és 1892-re nyúlik vissza. A Bois Chéri birtok meglátogatása a mauritiusi teaút egyik fő helyszíne. Ez az a hely, ahol a tea szerelmesei megismerhetik a tea termesztését, szedését és csomagolását.

A látogatás során visszautazhat a történelembe, és a nyugalom meglepő érzésében lesz része. Ez a látogatás kötelező, ha szereti a történelmet és természetesen a teát.

A Le Domaine de Bois Chéri kiterjedt és gyönyörű buja területekből áll. Bájos dombtetőn található, panorámás és lélegzetelállító kilátással a sziget déli partjára. A Le Chalet fából készült teraszáról a Le Lac des Cygnes du Domaine de Bois Chérire nyílik kilátás. A Le Domaine de Bois Chéri Mauritius első és legnagyobb teatermelője, és így a sziget legrégebbi teanövényeit is birtokolja. A békét és a megnyugtató környezetet szavakkal nem lehet leírni, el kell jönni és belélegezni.

 

Néhány mérföldre Souillactól északra a Saint Aubin étterem a Rivière des Anguilles felé vezető út mentén található. A csodálatos étkezési élménnyel együtt Saint Aubin nyílt meghívást ad a birtok meglátogatására. Megkóstolhatja az ínycsiklandó ételeket, amelyek a birtok veteményeskertjében és a helyi piacon található friss alapanyagokból készülnek.

St. Aubin Rum gyár

Az St. Aubin Rumgyár Mauritius egyik ikonikus része, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a rumgyártás folyamatába és a sziget kulturális örökségébe. Ez az évszázados gyár részletezi a rumkészítés hagyományait, bemutatva a helyi növényvilágot és a gyártásban részt vevő folyamatokat. Az 1819-ben épült St. Aubin Residence, ami a gyár részét képezi, fontos történelmi helyszín, ahol az eredeti gazdasági és kulturális vonatkozásokra is fény derül.

A St. Aubin Rumgyár egyedülálló élményt nyújt a rum szerelmeseinek és azoknak, akik érdeklődnek Mauritius kulturális öröksége iránt.

Ha megcsodáltuk ezt az érdekességet indulás vissza a hotelba.

Részletekkel és foglalással kapcsolatban ne habozzatok, állunk rendelkezésetekre online és a helyszínen is!

További Mauritiuszi programjaink itt.

Egy izgalmas 3 részes élménybeszámolót Mauritiuszról ezen a linken olvashtasz.

Tippek

A napi programok az időjárás függvényében felcserélhetők.

A napi programok közötti cserék megbeszélés alapján módosíthatóak a távolságok figyelembevételével.

Naptej, sapka, esőkabát, kényelmes cipő/szandál/papucs - a téli időszakban estére és reggelre kiskabát - , valamint szúnyogriasztó kötelező.

Térkép
Dátum

Egész évben

Minimum létszám
Étkezés
Fizetési módok
Ár
  • € 380 / 2 fő-től
Megjegyzés

Az ár tartlamazza tea és rum kostolást is.

Érdeklődés a programmal kapcsolatban
Érdeklődés programmal kapcsolatban

További ajánlatok