Szállások

Üdvözlünk, Kedves Élmény Vadász, Élmény Kereső!

A legjobb helyen jársz, ha az élményekhez, programokhoz, (legyen az bárhol a világban), szállást is keresel.
Esetleg ha csak simán pihenős, kikapcsolódós, hétvégi vagy bérelhető házat, szobát szeretnél, és nem lenne baj, ha ezt magyar nyelven tudnád intézni külföldön is.
Van egy jó hírünk, aminek biztos örülni fogsz:
Nevezetesen az, hogy gyorsabban rátaláltál erre az oldalra, mint amilyen gyorsan mi a partnerek ajánlatát fel tudtuk volna tölteni.
Ezért arra kérünk, hogy erre az oldalra gyere vissza egy kicsit később, és addig válogass a már meglévő programok közül, amelyekben sokat már eleve szállással kínálnak.
Ha egy adott hely lenne számodra izgalmas, akkor vedd fel a legközelebbi program szervezőjével közvetlenül a kapcsolatot a CHAT felületen, hátha tud neked segíteni.
Iratkozz fel a hírlevélre, és így biztosan nem fogsz lemaradni az ajánlatokról.

Üdvözlünk Kedves Szállásadó!

Mint azt látod, itt, ezen az oldalon is nagy a kereslet és a kínálat is a magyar nyelvű programokra.
Sok program már eleve szállással érkezik, de teret szeretnénk adni azoknak is, akik nem a szabadidős programok piacán tevékenykednek, hanem szállásadóként vannak jelen az utazások világában.
Éppen ezért ide azokat várjuk, akiknek valamilyen turisztikai jellegű kiadó ingatlanja van, és itt is meghirdetné. Például:

  • apartman Tenerifén
  • vendégház a Börzsönyben
  • faház Erdélyben
  • kempinget üzemeltet Horvátországban
  • van rövid távra kiadó szobája Rómában
  • Villája Spanyolországban
  • esetleg hotelt üzemeltet Sri Lankán

Természetesen az oldal tematikájából adódóan fontos, hogy a szállásfoglalás, és az ott tartózkodás időszaka alatt a vendégeknek legyen lehetősége magyar nyelvű segítségre, válaszokra. 

Ha magadra és a szállásodra ismertél, és szeretnél felkerűlni erre az oldalra akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@elmenybroker.com email címen vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Az első 10 szállásadó ajánlata teljesen ingyen kerülhet fel az oldalra.

Mottó

ÉlményBróker – Magyarul a világ körül. Mert a kaland itt kezdődik.

Jelentkezési űrlap

Partner jelentkezési űrlap