Bevezető leírás

Ko Phangan keleti részén vízesések, kalandparkok, hegycsúcsok és kilátó pontok vannak. Ez egy hatalmas természetvédelmi terület, ahol a nemzeti parkokban rengeteg érdekes vadállatot is láthatunk. Külön érdemes megjegyezni, hogy a Pink Panther's  kínálatában az egyik legnépszerűbb program, amit az egész család élvezhet. A legérintetlenebb táj, amit valaha láttál.

 • Helyszín:
  Thaiföld
 • Indulás helye:
  Szálloda előtt / Pink Panther irodából / Thong Sala kikötő
 • Elutazás helye:
  A program végénél vissza a szállodába / vagy aki Koh Samuiról jöttek akkor a hajó állomásra
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

A Bottle beach az egyik legnépszerűbb program a Thong Nai Pan hegyvidék túra és a cápa les a nyugati oldali kalandok után a Pink Panther's  kínálatában. A Bottle beach kilátóhoz egy keményebb félórás dzsungel túra ösvényen lehet eljutni, és egy kis szikla mászás után jön a bátorság próba, ahol a több száz méteres függőleges sziklafal csúcsán kell végig sétálni. A csúcs támadás nem kötelező, csak a bátraknak és biztos lábúaknak. Ezután egy gyönyörű egy órás dzsungel sétával jutunk le a Bottle beach partra, ahol érintetlen erdőségekben ritka állatokat is láthatunk,ezután csobbanunk egyet a türkizkék tengerben és eszünk egy ebédet a hófehér homokos parton.

Érdekességek

A Bottle Beach kilátópont Ko Pha-ngan szigetének északkeleti részén található, és lélegzetelállító kilátást nyújt a Bottle Beachre, a környező szigetekre és a Thai-öbölre. A kilátópont gyalogosan érhető el a Bottle Beachről, a túra körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. A túraútvonal meglehetősen meredek, de a kilátás minden fáradságot megér a közel 150 méteres tengerszint feletti kilátás.

Tippek

Javasolt öltözet:

 • Kényelmes ruházat, amelyben könnyen mozoghatsz, fürdőruha
 • Sport vagy túra cipő
 • Javasolt felszerelés: Úszószemüveg, napszemüveg, törölköző
Kinek ajánljuk ezt az élményt
 • A mászos rész a csoport / család bátrabb részének ajánlott.
 • Remek program akár gyerekes családok és kisebb csoportok részére is

 

Video
Térkép
Dátum

Egész évben elérhető (esős évszak októbertől december közepéig )

Fizetési módok
Ár
 • ฿ 1000 / fő
Megjegyzés

Az ár tartalmazza: A program árában benne van a profi felszerelés és a transzferek. Megfelelő felszerelét a szervező biztosit azoknak, akiknek nincs. Mint minden Pink Panther's program árában benne van a felszerelés bérlés. Pro búvár szemüveg és pipa (mask & snorkel), tengeri cipő, úszó sapka, és úszó póló minden méretben. Természetesen akinek van sajátja hozhatja, de nem csökkenti az árat. Minden program privát és személyesen vezetem és forgatok filmet róla, hogy legyen egy szép 4K felbontású, pro filmed is az élményedről emlékbe !!

Érdeklődés a programmal kapcsolatban
Érdeklődés programmal kapcsolatban

További ajánlatok