Bevezető leírás

Egy olyan intenzív, rövidített körutazásról beszélünk, ahol a kalandvágyó utazó Medellín nagyvárosi utcáiról indulva a Belső-Andok magashegyi környezetén és az Eje Cafetero színes kávészagú falvain át haladva a lehető legmélyebben ismeri meg az adott tájegység szokásait, hagyományait.

Ezen az utunkon a természetbeli programok vannak túlsúlyban, de van városnézés is bőven, illetve több extrémsportos opció is. Több olyan látványosságot tartalmaz, ami szinte alig ismert a külföldiek körében sok szabadidővel és sok gyalogtúrával, amit igény esetén ki lehet váltani más programmal, így egy lazább körutazást kapunk.

 • Helyszín:
  Kolumbia
 • Indulás helye:
  Bogota
 • Megállók:
  Antioquia, Caldas, Quindió, Tolima, Cundinamarca
 • Elutazás helye:
  Bogota
Életkor
Élményleírás

1.nap

Bogotái érkezesed után Medellín városába repülsz, ahol a reptéren találkozunk, esel is kezdjük felkeresni a város nevezetességeit, megismeritek történelmét, majd ebédelünk a Cerro Nutibara tetején felépített antioquiai kávéfaluban, amely a Pueblito Paisa nevet viseli, es ahonnan a legjobb kilátás nyílik a városra. Délután felkeressük a híres 13-as kommunát, szállásunk pedig az El Poblado bulinegyedben lesz.

2.nap

Reggel a közeli Guatape színes falucskájába utazunk, es megmásszuk a Piedra del Penol több mint 700 lépcsőjét, megcsodáljuk az elénk táruló panorámát. Ezután motorcsónakázunk a falu melletti lagúnán, ahol többek közt megismerjük a Viejo Penol falu történetét, megtekintjük Pablo Escobar tóparti haciendáját. Egy finom helyi ebéd után szabadprogram a színes utcákon, érdemes helyi kávét inni. Estére visszatérünk Medellínbe a szállásra.

3.nap

A mai napon nem kelünk korán. Felkeressük a város történetéhez kapcsolódó drogbáró, Pablo Escobar Gaviria nevéhez fűződő nevezetes helyszíneket, mint például a La Catedral börtön, a sírja, házai, illetve felkeressük bátyját Robertót, aki házában emlékmúzeumot rendezett be. Ebéd után a nap hátralévő részében szabadidő az El Poblado zenés utcáin. Szállás ugyanott.

4. nap

Santa Fe de Antioquia legalább annyi történelmet zár magába, mint amennyire szép. Ma ezt a kolóniái gyöngyszemet barangoljuk be, illetve felkeressük a közeli Cauca folyón átívelő műemlék fa függőhidat is. Ebéd után még barangolunk a történelmi utcákon, majd pedig utazunk 3 órát Jericó városába, ahol megszállunk estére a fôtér mellett. Estére ellátogatunk a közeli Krisztus szoborhoz, ahonnan a legszebb kilátás nyílik a városra.

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt.

Még több érdekes Kolumbiai élmény itt.

Tippek

Igény esetén az utazás meghosszabbítható tengerparti pihenéssel Cartagenában, a szigeteken vagy a Tayrona térségében.

Részletekért érdeklődj a Szervezőnél!

Kinek ajánljuk ezt az élményt

Ezt az utunkat minden olyan utazónak ajánljuk, aki egy autentikus körutazás keretein belül rövid idő alatt szeretné megismerni az Andok sokszínű világát, érdekli a történelem, a természet és nem rest gyalogolni és sokat utazni a kanyargós utakon és bírja a magaslati klímát és aktív pihenésre vágyik. Ez egy kevésbé részletes, lerövidített útvonal, ami a főbb látványosságokat tartalmazza és mutat egy szeletet a Kolumbiából egyaránt. Alapvetően 12- 65 éveseknek ajánljuk ezt az utunkat, de a hosszabb gyaloglásokat kihagyva akár családoknak vagy időseknek is kedvelt útvonala.

Video
Térkép
Dátum

Egész évben elérhető

Minimum létszám
Fizetési módok
Ár
 • $ 1950 / fő
  • 50 % előleg szükséges átutalással foglaláskor
  • 50 % készpénzben a helyszínen (választott deviza: USD, COP)
Megjegyzés
 • 14 éjszaka vendégházban, privát szoba fürdővel
 • 5 nap reggelivel
 • 1 belföldi repülőjegy
 • Díjak: Útdíjak, parkolók
Érdeklődés a programmal kapcsolatban
Érdeklődés programmal kapcsolatban

További ajánlatok