Bevezető leírás

Ko Phangan, Ko Samui északi szomszédja a Thai-öbölben, egyedülálló hangulatával és 35 gyönyörű partszakaszával nyűgözi le az utazókat. Fedezd fel a búvárkodás csodáit és válj víz alatti filmsztárrá!

 • Helyszín:
  Thaiföld
 • Indulás helye:
  Szálloda előtt / Pink Panther irodából / Thong Sala kikötő
 • Elutazás helye:
  A program végénél vissza a szállodába / vagy aki Koh Samuiról jöttek akkor a hajó állomásra
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

Merülj bele a búvárkodás világába, és sajátítsd el az alapokat egy profi búvároktató segítségével! Ebben a programban lehetőséged lesz egy teljes merülést végrehajtani, miközben gyönyörű korallzátonyokat és színes halakat csodálhatsz meg. A merülésedről egy 4K felbontású, profi videó is készül, így örökre megőrizheted ezt a felejthetetlen élményt. A program ára tartalmazza a profi felszerelést és a transzfereket is, így neked csak az élményre kell koncentrálnod. Minden program privát, és személyesen vezetem, hogy garantáltan a legjobb élményben legyen részed. A merülés során nem csak a búvárkodás alapjait sajátíthatod el, hanem egy valódi víz alatti kaland részese is lehetsz. Este egy egyórás oktatás vár rád, majd másnap délután négy órán keresztül fedezheted fel a tenger csodáit. Foglald le most, és válj víz alatti filmsztárrá, miközben egy életre szóló kaland részese leszel! További Pink Panther's programok EZEN A LINKEN

Érdekességek

A "homokpadok szigete" névre keresztelt helyet gyakran emlegetik a szabadság szigeteként vagy az európaiak utolsó trópusi paradicsomaként. Az Ázsia Ibizájaként is ismert sziget híres full moon partyja immár 40 éve vonzza a bulizni vágyókat a világ minden tájáról. A telihold környéki időpontokban azonban a szálláshelyek gyorsan betelnek, így érdemes 3-6 hónappal előre foglalni. Mindig kis csoportban merülünk (2-3 fő)

Tippek

Ez a program Koh Phangan lenyűgöző vizi helyszínén valósul meg. Fontos dolog, amit meg kell említeni, az a napvédő krém !! Mindenhol a világon be van már tiltva ahol van korall zátony. Thaiföldön 100000 Baht büntetés ha valaki a koral zátonyon használja !  

Kinek ajánljuk ezt az élményt

Fontos megjegyezni, hogy a merüléshez jó fizikai kondíció szükséges.

Video
Térkép
Dátum

Egész évben elérhető (esős évszak októbertől december közepéig)

Fizetési módok
Ár
 • ฿ 2500 / fő
 • A foglaláskor 50% előleg megfizetése szükséges.

Megjegyzés

Fontos tudnivaló, ha van valakinek saválló fèm víz kulacsa, akkor azt érdemes hozni, mert mindenhol ingyenesen után tölthető az ivóvíz. A műanyag palackok azért nem túl szerencsés választás, mert a helyiek igen érzékenyek az esetleges környezetszennezés lehetőségére

Érdeklődés a programmal kapcsolatban
Érdeklődés programmal kapcsolatban

További ajánlatok