Bevezető leírás

Indulj egy mélyspirituális körutazásra, amely során felfedezheted India lenyűgöző városait és spirituális helyszíneit! Kezdd el az utazást Delhiben, majd merülj el a történelem és spiritualitás világában Jaipurban. Utazásod során látogasd meg az elbűvölő Abhanerit, ahol a Chand Baori lépcsők mélysége és misztikuma lenyűgöz. Az utazás folytatódhat Agrában, ahol a Tádzs Mahal szépsége egyesül. Dharamshala és McLeodganj az utazás utolsó állomása, ahol a Himalája lábainál a buddhista kultúra és spiritualitás otthont talál. Ez az utazás egy mélyreható spirituális élményt kínál, tele lenyűgöző helyszínekkel és inspiráló pillanatokkal.

  • Helyszín:
    India
  • Indulás helye:
    Delhi
  • Megállók:
    Delhi / Jaipur / Abhaneri / Agra / Delhi / Dharamsala / Dharamkot
  • Elutazás helye:
    Delhi
Élményleírás

India – Spirituális körutazás

1. nap
Érkezés, Delhi városnézés

Érkezés Delhibe, transzfer a szállodába, majd a szobák elfoglása után reggeli. Rövid pihenő után városnézés Delhi óvárosában. Felkeressük a Chandni Chowk bazárt riksával, majd elsétálunk a több száz éves Ó-bazárba. Élménydús sétánkon helyi termékekből lehet vásárolni, és helyi ételkülönlegességeket kóstolni. Megnézzük India legnagyobb mecsetjét a Jama Mecsetet, majd Mahatma Gandhi síremlékét. Utunk során láthatjuk a híres Indiai Kaput, a Parlamentet és az Elnöki Palotát. Megnézzük Indira Gandhi egykori lakóházát, majd napnyugtakor részt veszünk egy szikh esti imán, India második legnagyobb templomában. Felkeressük Delhi egyik legszebb és legfontosabb szentélyét, a Laxminarayan szentélyt. szállás Delhiben.

2. nap
Delhi – Jaipur

Reggeli után Delhiben megnézzük a Qutub Minart, a világ legmagasabb minaretjét, ami több, mint 920 éve épült, valamint a híres Delhi vasoszlopot. Tovább utazunk Jaipurba, a maharadzsák rózsaszín városába. A szállás elfoglalása után elmegyünk egy helyi bazárba és megnézzük a helyi emberek mindennapi életét, meg kóstoljuk a helyi ételeket és italokat. Később néhány templomot felkeresve még egy szertartáson is részt vehetünk. Szállás Jaipurban.

3. nap
Jaipur városnézés

Reggeli után egész napos városnézés. Jaipur világ hires a Paloták, kastélyok, templomok, drága- és féldrágakő kereskedelem miatt. Először az Amber Erődbe látogatunk, a várostól 15 km-re. Az erődpalota egy hegyen áll, ahová egykor elefánt háton mentek fel a maharadzsák (Fakultatív program). Ezt nekünk is lehetőségünk lesz kipróbálni. Megnézzük az erőd épületeit, köztük a Tükörcsarnokok, majd dzsipekkel térünk vissza az autóbuszhoz. Visszaindulunk a városba, de útközben megállunk a Vízipalotánál fotózni. Délután elidőzünk a rózsaszín városban: megnézzük a rádzsasztáni maharadzsa által ma is lakott városi palotát, majd sétálunk a város utcáiban, ahol egykor a külföldi kereskedőket fogadták. Itt lehetőségünk lesz helyi termékeket vásárolni

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt.

Még több érdekes, spirituális Ázsiai élmény itt.

Térkép
Dátum

Egész évben

Minimum létszám
Fizetési módok
Ár
    • Árajánlat után
Megjegyzés
  • Szállás 3-4* szállodákban
  • Repülőjegy: Dharamshala - Delhi
  • Három napos tisztitó terápia: Hangtál terápia, Csakratisztitás, Tantrikus meditáció
  • Étkezés a programleírás szerint
Megjegyzés
  • Borravaló mértéke ( 5 USD/nap/fő)
  • Szállodai extra költségek kiemelt- és csúcsszezonban
Érdeklődés a programmal kapcsolatban
Érdeklődés programmal kapcsolatban

További ajánlatok