Egy őrült ötlet születése, avagy tények és számok

Több, mint 60 ország, 33 ejtőernyős ugrás, és egy őrült ötlet: kalandok és élmények egy helyen

Tények, számok…

Engedjétek meg, hogy bevezesselelek benneteket a kalandok világába, tele adrenalindús élményekkel és lélegzetelállító tájakkal.
– Több, mint 60 országot bejártam már (amiről a VilágCsavargó oldalon is olvashattok),
– 33 ejtőernyős ugrással,
– 3 bungee jumpinggal,
– néhány siklóernyős órával a budai hegyekben a hátam mögött.
– több éves tapasztalattal rendelkezem zipline, high-rope oktatóként és mászófal instruktorként, vízimentőként
– sőt, büszkén mondhatom, hogy én voltam az elsők egyike, aki CrazyBalls-t üzemeltetett Írországban.

…egyéb kalandok és élmények

De nem csak az extrém sportok szerelmese vagyok. Volt szerencsém quadot vezetni a Szaharai sivatagban, ipari búvárkodni a Tiszában, delfinekkel úszni Mexikóban, oroszlánokkal sétálni Mauritiuson, belesni a Nagy Piramisba Egyiptomban, kalandozni a Grand Canyonban Amerikában, sőt, még zorbbal is legurultam egy hegyoldalról, illetve háztetőről is ereszkedtem le. „Csapattam” a legnagyobb ibizai klubokban, Amszterdamban, de jártam a londoni Tower-bridge fölső átjáró hídján is.
Ezek csak ízelítők a rengeteg kalandból és élményből, amelyeket az eddigi életem során gyűjtöttem.

ÉlményBróker

Azonban nem mindig volt egyszerű ezeket a programokat megtalálni. Szolgáltatókat és helyszíneket keresni néha órákba, napokba telt, és sokszor csak a véletlenen múlott, hogy rátaláltam a tökéletes kalandokra. Ekkor fogalmazódott meg bennem az ötlet: mi lenne, ha lenne egy olyan oldal, ahol az utazók előre átnézhetnék ezeket a programokat, és helyszín vagy élmény alapján válogathatnának közöttük?

És akkor jött az ötlet…

Így született meg az ötlet egy olyan platform létrehozására, ahol minden kalandvágyó egy helyen megtalálhatja a tökéletes programot.
A cél, hogy minél több embernek tegyük lehetővé, hogy átélje a kaland izgalmát és felfedezze a világ csodáit.

Kövessétek nyomon az oldalt, ahol hamarosan további részleteket osztok meg veletek a projektről, és megtudhatjátok, hogyan segíthetünk megvalósítani a Te kalandjaidat.

P.S. Ha nem szeretnél lemaradni a történet folytatásáról, akkor iratkozz fel a hírlevélre, amit ITT tehetsz meg a legkönnyebben.

Az igazi HOLLYWOOD

Ugye ismerős a híres HOLLYWOOD felirat? És vajon jártatok már az alatta lévő aranyos kis városban is? Én igen,...

Barraquito. Tenerife íze

Van egy  tenerifei kávé-különlegesség, aminek a neve: BARRAQUITO. A barraquito egy különleges kanári kávé, amely Santa Cruz de Tenerifén született...

CrazyBalls

Egy falatka történelem 2014 év végén kezdődött cégünk története.Ekkor még CrazyBalls néven.Írországban az elsők között voltunk, aki az akkor...

Szent Patrik nap

Paddy’s day. Egy nap, amikor az egész világon a zöld a szín Március 17. Szent Patrik nap. Egy különleges nap...

Némo-pont

A Némo-pont (angolul: Point Nemo) ami arról nevezetes, hogy ez a földrajzi pont van a legtávolabb bármelyik szárazföldtől. És...