ÉlményBróker

ÉlményBróker.

ÉlményBróker. Történelem, tények és számok:

Több, mint 60 ország, 33 ejtőernyős ugrás, 3 bungee jumping, sok óra siklóernyős repülés a budai hegyekben, több éves zipline, high-rope oktatóként, mászófal instruktorként, CrazyBalls üzemeltetése elsőként Írországban.
Emellett olyan élmények kipróbálása is többek közt, mint a quad vezetés a Szaharai sivatagban, ipari búvárkodás a Tiszában, delfinekkel úszás Mexikóban, oroszlánokkal sétálgatás Mauritiuson, belesni a Nagy Piramisba Egyiptomban, sétálgatni Amerikában a Grand Canyonban, zorbbal legurulni egy hegyoldalról, háztetőről ereszkedés… De ez csak néhány a rengeteg élmény és kaland közül. Ezekről tudsz olvasni a VilágCsavrgó oldalon.
Ezeket a kalandokat nem mindig volt egyszerű megtalálni (szolgáltatót vagy a helyszínt), és sokszor csak a véletlenen múlt.
Innen jött az ötlet, hogy jó lenne, ha utazás előtt lenne egy olyan oldal, ahol ezeket a programokat előre átnézve lehetne válogatni helyszín, vagy élmény alapján.

Egy falatka történelem:

2014 év végén kezdődött cégünk története.
Ekkor még CrazyBalls néven.
Írországban az elsők között voltunk, aki az akkor még világszerte gyerekcipőben járó őrület a Carzyballs-t (buborékfoci) az írországi megrendelők és szórakozni vágyók rendelkezésére bocsátotta.
Rengeteg rendezvényen, fesztiválon, kerti mulatságon, szülinapi partin, céges rendezvényen voltunk és mindig mosolyt, örömet és vidámságot adva a megrendelőknek.
Ám időről időre felmerült a kérdés, hogy még milyen egyéb szórakozási lehetőséget tudunk szolgáltatni?

A felemelkedés:

2017-ben eleget téve az egyre szaporodó, ilyen irányú megkereséseknek, bővítettük cégünk profilját, és nevét, illetve innentől már LTD (K.F.T.) formában CrazyBalls & CrazyParty néven nyújtottunk szolgáltatást a különleges élményeket keresőknek.
A 2020-ig az Írországi buborék foci mellett, már menekülőszobák, hőlégballonok és egyéb játékok és programok is rendelkezésére álltak, és sok hasonló tematikájú céggel, vállalkozással álltunk kapcsolatban.
Ekkor már 4 európai helyszínen (Spanyolországban, Tenerifén, Gran Canarián és Magyarországon) több, mint 100 féle kaland és élmény lehetősége közül választhattak a megrendelők a szórakozás és kikapcsolódás legkülönbözőbb területeiről.

A bukás:

A 2020-as világszintű lezárások, természetesen minden iparágat megviseltek, különös tekintettel a leisure és szabadidős illetve turizmussal foglalkozó cégekre. Ez alól sajnos nem volt kivétel  CrazyBalls & CrazyParty sem.
Az emberek nem utazhattak, és kisebb gondjuk is nagyobb volt, semmint hogy a következő siklóernyős repülésen, vagy hőlégballonos városnézésen gondolkodjanak. Főleg azért is, mert ezek a cégek, vállalkozások sem igazán üzemelhettek.
Így a megrendelések, és az ügyfelek hiánya, illetve a törvényi szabályozások miatt le is kellett állniuk. Kinek rövidebb, kinek hosszabb időre.
És vannak, akik később sem tudtak visszatérni a szabadidős piacra.

Főnix madár:

Mostanra viszont a megrendelők újabb és még nagyobb lendülettel, a kalandokra, utazásokra, élményekre gyakorlatilag kiéhezve próbálnak újabb és újabb szolgáltatásokat igénybe venni, és keresik továbbra is a CrazyParty nyújtotta lehetőségeket 

Erre megoldásként született meg, vagy született újjá, egyfajta Főnix madár jelleggel az ÉLMÉNYBRÓKER, ami a lehető legjobb, legizgalmasabb, legérdekesebb, legszórakoztatóbb élményeket próbálja nyújtani, kielégítve a már meglévő és a leendő megrendelők kaland és élmény éhségét.

Koncepció:

Olyan hívószavakkal tervezünk dolgozni többek közt, mint a 

 • CrazyParty, 
 • Wellness
 • Surf 
 • Kultúra
 • Adrenalin
 • Családi pihenés
 • Hőlégballon
 • Yoga
 • Legénybúcsú
 • Bortúra

És ezeket a szavakat kötjük össze olyan helyszínekkel, mint például: 

 • Kambodzsa
 • Tenerife
 • India
 • Írország
 • Mauritius
 • Magyarország
 • Kolumbia

Az oldalunkon megtalálhatók többek közt:

 • Party és szabadidős programok
 • Szállások
 • Dzsungel-túrák
 • Gasztro-kalandok
 • Látnivalók
 • Kalandozások
 • Pihentető, kényeztető pillanatok…

ÉlményBóker

Az ajánlatok mögött magyar nyelvű partnerek állnak, akiket gondosan válogatunk össze, így biztos lehetsz benne, hogy a nyaralásod, vagy a szabadidős programok során mindent megtesznek a tökéletes kikapcsolódásod, a  kényelemed és a biztonságod érdekében, akire akkor is számíthatsz (akár a világ távoli pontján is), ha nem beszélsz idegen nyelvet.

Az ÉlményBróker segítségével közvetlenül a szolgáltatóval veheted fel a kapcsolatot az esetlegesen felmerülő extra kérdéseiddel (pl ételallergia, kisgyerekes segítség, lehetőség mozgáskorlátozottak részére) így a szolgáltatótól kaphatsz minden kérdésedre pontos és naprakész választ, tehát nem kell aggódnod az esetleges félreértések vagy a torz információk miatt.

Az oldal segítségével könnyedén megtalálhatod a számodra tökéletes ajánlatot, legyen szó akár egy hétvégi kiruccanásról, egy hosszú nyaralásról, vagy ha egy egzotikus, izgalmas kalandra vágysz, akár a családdal akarsz pihenni, a pároddal romantikázni, vagy a haverokkal vadulva csapatni.

Vízió:

“Az egész világ egy nagy játszótér. Ezt gyerekként még mindenki tudja, de felnőttkorra ezt sokan elfelejtik”.
Az ÉLMÉNYBRÓKER célja, hogy a monoton megszokásból, a szürke hétköznapokból minél többeket kimozdítani, és visszaadni a játszóteret mindenkinek.

Hírlevél és kapcsolat:

Ha izgalmasnak találod, és nem szeretnél lemaradni az ÉlményBróker legfrissebb ajánlatairól, akkor semmi más dolgod nincs, mint feliratkozni a hírlevélre, ami hetente egyszer fog érkezni a legfrissebb ajánlatokkal, illetve egy-egy meglepetéssel.
Kövess be kedvenc social media platformodon.

Regisztrálj még ma, és kezdd el tervezni a következő utazásodat magyarul!

Ha szabadidős, turisztikai szolgáltatóként semmiképp sem szeretnél kimaradni a buliból, akkor jelentkezz a partner kapcsolati oldalunkon.

Mottó:
ÉlményBróker – Magyarul a világ körül. Mert a kaland itt kezdődik.

Wild Atlantic Way útlevél

Tudtátok, hogy létezik olyan útlevél, amivel egyetlen országba sem lehet belépni, egyetlen reptéren sem fogadják el és még csak a tulajdonosának a személyazonosításra sem alkalmas?Rengeteg cikket lehet olvasni arról,...

Az Ír kávé

Mint szinte mindenhol a nagyvilágban, így Írországban is népszerű meleg ital a kávé.Az Ír kávé, amit mindenki összeköt az Ír szigettel, amit egy bárban kikérve máris a zöld háttéren...

Az igazi HOLLYWOOD

Ugye ismerős a híres HOLLYWOOD felirat? És vajon jártatok már az alatta lévő aranyos kis városban is? Én igen, és kimondottan tetszett az, hogy a csinos, zöld domboldalban lévő...

Barraquito. Tenerife íze

Van egy  tenerifei kávé-különlegesség, aminek a neve: BARRAQUITO. A barraquito egy különleges kanári kávé, amely Santa Cruz de Tenerifén született a 20. század közepén. A kávé eredetére többféle elmélet is létezik,...

Mauritius titkos íze

Mauritius. Nemcsak egy olyan szó, ami egy egzotikusnak csengő és hangzó szigetet takar, hanem egy olyan sziget, ami valóban meseszép. Olyannyira, hogy az ismert Rudyard Kipling szerint, aki többek...

A legmagasabbról történt ejtőernyős ugrás

2012 október 14-én Felix Baumgartner, egy osztrák extrém sportoló, ejtőernyős megdöntötte a világrekordot, amikor 39 045 méterről ugrott ki, 1342,8 km/h sebességgel zuhant a Föld felé a hangsebesség 1,24-szeresét...

A világ leghosszabb helységnevei

Ezúttal a világ leghosszabb nevű helyeire utazunk, ahol a helyieknek nem valószínű, hogy az irodai munka a fő szórakozásuk, tekintve a dátumozást és a keltezés komoly időigényét.Magyarországon ebben a...

Wild Atlantic Way

Írország, Wild Atlantic Way. És mégis ezt a történetet most egész messziről indítom. Konkrétan Amerikából, azon belül is a 66-os útról. Ugye mindenkinek megvan a szó, és hogy hogy...