Bevezető leírás

Készítsd fel magad egy különleges és tartalmas kalandra Vietnám kulturális és természeti csodáival! A program Hanoi lenyűgöző látnivalóival indul. Miután átélted Hanoi varázsát, készülj fel egy lenyűgöző hajókirándulásra Vietnám egyik legcsodálatosabb természeti jelenségében, a Halong-öbölben. Hajókázás közben élvezheted az öböl festői szépségét, a sziklákra festett zöldes fákat, a kék vizet és a kagylóhéj alakú sziklákat.

 • Helyszín:
  Vietnám
 • Indulás helye:
  Hanoi, Vietnám
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

1. nap

Érkezés Hanoiba, repülőtéri transzfer a hotelbe. Hanoi pezsgő város, kellemes egyvelege a modern és a hagyományos kultúrának. Este szabadprogram, opcionális városnézés. A szálloda 4 csillagos, a belvárosban központi elhelyezkedéssel. A legfontosabb látnivalók gyalogtávolságra.

2. nap

Reggeli után egész napos Hanoi városnézés. Ho Chi Minh emlékpark, Egyoszlopos Pagoda, Irodalom temploma, Tran Quoc buddhista Pagoda, Hadtörténeti Múzeum, Quan Than templom, Vasút utca, ahol a különleges tojásos kávét is meg lehet kóstolni.

Étkezés: reggeli

3. nap

Reggeli után indulás a világörökség részének nyilvánított Ha Long-öbölbe. Az út kb 4 óra. Dél körül érkezés, majd a fedélzeten ebéd. Délután hajózás az öbölben, mely kis szigetekről, különleges formájú mészkősziklákról, barlangjairól híres. Kirándulási lehetőségek. Este a hajó lehorgonyoz a karsztok közelében, ahol csodálatos naplemente látványban lehet részünk. Vacsora a fedélzeten.

Étkezés: reggeli + ebéd + vacsora

4. nap

Reggeli előtt opcionális Tai Chi. Reggeli a hajón, megcsodáljuk a páratlan napkeltét. Délelőtt kirándulási lehetőség. Miközben visszafelé hajózunk a kikötőbe, elhaladunk kisebb szigetek és halászfalvak mellett. Kiszállás után transzfer vissza a Hanoi szállodába. Étkezés: reggeli Amennyiben a programra csak 4 nap áll rendelkezésre és az elutazó járat késő délután / este / éjszaka van, megoldható közvetlen repülőtéri transzfer a Halong-öbölből.

5. nap

Járatidőtől függően transzfer a repülőtérre majd elutazás / tovább utazás egyénileg.

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt. Még több érdekes Ázsiai vagy Kambodzsa élmény itt.

Tippek

Ez a program kiválóan illeszkedik a Kambodzsa körút előtti vagy utáni időszakhoz, így lehetőséged van kibővíteni Vietnám élményeit, és felfedezni az ország lenyűgöző kulturális és természeti gazdagságát a Hanoi és a Halong-öböl által kínált varázslatos élményeken keresztül.

A programnapok időrendje változhat időjárás vagy egyéb okok miatt, például ünnepi zárva tartás.

Térkép
Dátum

Egész évben elérhető

Minimum létszám
Ár
 • $ 0 / fő
 • Árajánlat a konkrét igényfelmérés után történik.

Megjegyzés
 • Szállás 4* hotelben reggelivel
 • Idegenvezetés magyar nyelven történik
Megjegyzés
 • Kötelező borravaló: 5 USD/nap/fő

 

További ajánlatok