Bevezető leírás

Készülj fel egy izgalmas és tartalmas kalandra Saigon (Ho Chi Minh City) és környéke látnivalóival, valamint a Mekong-delta felfedezésével! Saigonban a program során lehetőséged lesz felfedezni a város izgalmas látnivalóit és történelmi helyszíneit.

 • Helyszín:
  Vietnám
 • Indulás helye:
  Ho Chi Minh City (Saigon) - Vietnám
 • Elutazás helye:
  Ho Chi Minh City (Saigon) - Vietnám
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

1. nap

Érkezés egyénileg Saigonba (Ho Chi Minh városba), transzfer a hotelbe, szobák elfoglalása.

2. nap

Reggeli után a Cu Chi alagutakat látogatjuk meg. A bonyolult földalatti alagút-hálózatot a vietnami háború során építették. A vietkongok használták búvóhelyként és szállítási útvonalként, de kórháznak, raktárnak és a harcosok lakóhelyének is használták. Ebéd helyi étteremben. Ebéd után Saigon (Ho Chi Minh City) városnézés. Újraegyesítési Palota, Notre Dame-katedrális és régi Posta épület, War Remnants (háborús emlékek) múzeuma.

Étkezés: reggeli + ebéd

3. nap

Kora reggeli indulás Ázsia legnagyobb folyami deltájának, a Mekong-delta felfedezésére: Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a Vinh Trang Pagodát. My Tho kikötőjéből hajózunk a Teknős-szigetre; gyümölcskóstolás, csónakázás a csatornán, méz és kókusz farmlátogatás, majd ebéd után visszahajózás My Tho-ba. A program után transzfer vissza Saigonba.

Étkezés: reggeli + ebéd

4. nap

Járatidőtől függően transzfer a repülőtérre és elutazás egyénileg.

Étkezés: reggeli

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt. Még több érdekes Ázsiai vagy Kambodzsa élmény itt.

Tippek

Ez a program ideális kiegészítése lehet a Kambodzsa körútnak, mivel lehetőséget nyújt Vietnám gazdag kulturális és természeti örökségének felfedezésére, miközben Saigon pezsgő energiáját és a Mekong-delta békés szépségét egyaránt megtapasztalhatod.

A programnapok időrendje változhat időjárás vagy egyéb okok miatt, például ünnepi zárva tartás.

Térkép
Dátum

Egész évben elérhető

Minimum létszám
Ár
 • $ 0 / fő
 • Árajánlat a konkrét igényfelmérés után történik.

Megjegyzés
 • Szállás 4* hotelben reggelivel
 • Idegenvezetés magyar nyelven történik
Megjegyzés

Kötelező borravaló: 5 USD/nap/fő

További ajánlatok