Bevezető leírás

Hódítsd meg Angkor ősi csodáit ezzel a 3 napos programcsomaggal! Ez az egyik legnépszerűbb ajánlatunk, mely során felfedezheted Angkor hihetetlen templomait, a nemzeti parkot, lenyűgöző vízeséseket, dzsungel templomokat, hajókázást és az úszófalut. A program minden fontos látnivalót és tevékenységet magában foglal, így biztos lehetsz benne, hogy kihozzuk a legtöbbet a rendelkezésre álló időből, és felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz!

 • Helyszín:
  Kambodzsa
 • Indulás helye:
  Siem Reap, Kambodzsa
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

1. nap

Érkezés egyénileg Siem Reap-be. Szállás elfoglalása. Érkezési időtől függően opcionális esti városnézés.

2. nap

Kambodzsa legfőbb látnivalója, Angkor ősi templomainak megtekintése. Az Angkor Régészeti Park leghíresebb látnivalóit nézzük meg. A nap végére átfogó képet kapunk a 9-13. század közötti angkori kultúráról. A program tematikus, építkező jellegű, a sorrend összeállításakor figyelembe vettük a fotózáshoz legjobb fényviszonyokat.

3. nap

Az egész napos kirándulás során az Angkor környéki természeti szépségeket látogatjuk meg. Kulen-hegy vízesésekkel és különleges látnivalókkal. Délután ellátogatunk egy fákkal benőtt eredeti állapotában látható Angkor templomhoz.

4. nap

Délelőtt az angkori központtól távolabb eső romokat fedezzük fel. Délután a tavon hajózunk, melynek során bepillantást nyerünk egy különleges életmód mindennapjaiba. A vízen elő emberek úszófalujába látogatunk el.

5. nap

Kijelentkezés a hotelből (12 óráig), majd elutazás egyénileg.

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt. Még több érdekes Ázsiai vagy Kambodzsa élmény itt.

Érdekességek

Az Angkor területe és az itt található monumentális építmények olyan lenyűgözőek, hogy az UNESCO 1992-ben a világörökség részévé nyilvánította. A látogatók az Angkor területén sétálva bejárhatják az időt, és megcsodálhatják az ősi Khmer birodalom művészetét és építészeti remekeit, miközben megidézik a múlt legendás ragyogását és a vallási hit mélységét. Az Angkor igazi kincsesbánya az emberi történelemnek és a világ kulturális örökségének.

Tippek

Angkor és a Királyi Palota látogatásához megfelelő ruházat szükséges, ami fedi a térdet, vállat illetve a dekoltázs területeket. Javasoljuk a poló vagy az ing viseletett mivel a sál nem megfelelő.

A programnapok időrendje változhat időjárás vagy egyéb okok miatt, például ünnepi zárva tartás.

Az étkezés minden programnapon megfelelő időt és helyet biztosít (a program leírásában meghatározottak szerint). Az étterem kiválasztása a program helyszínétől függ, és az egyéni étkezési problémákat előre jelezve figyelembe vesszük az étlap választékáig.

Kinek ajánljuk ezt az élményt

A programokhoz általános fizikai kondíció szükséges. Egyes programok gyalogosan zajlanak, és ezek során több órás gyaloglás is előfordulhat terepen, lépcsőkön és egyéb terepviszonyok között.

Ajánlott kényelmes, zárt cipő, könnyű ruházat, valamint napvédelemként sapka, kalap, ernyő és napszemüveg viselése.

Térkép
Dátum

Egész évben elérhető

Minimum létszám
Étkezés
Ár
 • $ 0 / fő
 • Árajánlat a konkrét igényfelmérés után történik.

Megjegyzés
 • Szállás 4* medencés hotelben reggelivel
 • Belépőjegyek, KIVÉVE az Angkor jegy
 • Idegenvezetés magyar nyelven történik
 • Programokon hűtött ivóvíz, Siem Reapben

(12 éves kor alatt egyes látnivalók (Angkor templomok, Kulen-hegy) belépése ingyenes. A gyermek életkorát útlevéllel kell igazolni.)

Megjegyzés
 • Angkor belépőjegyet nem tartalmazza, hiszen fényképes jegy készül, ezért minden utazónak személyesen meg kell jelennie a jegypénztárnál (a programhoz 3 napos jegy szükséges).

További ajánlatok