Bevezető leírás

Fedezd fel ezt a különleges programcsomagot Szingapúr tranzitjához! Ideális választás, ha Kambodzsába vagy Balira tartó repülésed során át kell szállnod Szingapúrban. A 1,5 napos program során lehetőséged lesz felfedezni mindazt, ami Szingapúr városát híressé, fontossá és különlegessé teszi. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy a tranzitidődet egy igazán emlékezetes és gazdag kulturális tapasztalattá alakítsd át!

 • Helyszín:
  Szingapúr
 • Indulás helye:
  Singapore
Időtartam
Beszélt nyelvek
Élményleírás

Látnivaló lista:

Jewel vízesés: Kezdd az utazást a lenyűgöző Jewel vízesések meglátogatásával, amelyek Szingapúr legújabb ikonikus látnivalói közé tartoznak. A Jewel a Changi repülőtér komplexuma, és lenyűgöző vízeséseivel, kertjeivel és üzleteivel kínál felejthetetlen élményt.

Marina Bay és környéke: Folytasd utadat a Marina Bay környékére, ahol a modern városkép és a víz összeolvad, miközben megcsodálhatod a híres Skyline-t és a futurisztikus épületeket.

Gardens by the Bay: Ne hagyd ki a Gardens by the Bay meglátogatását, ahol a nappali séták során megcsodálhatod a lenyűgöző növényeket és építészeti csodákat. Este pedig élvezd az elbűvölő fényjátékot és zenei show-t a Supertree Grove körül.

Kínai negyed: Merülj el a kínai kultúrában és történelemben a Kínai negyedben, ahol a hagyományos piacok, éttermek és templomok kínálnak gazdag élményt.

Szent Fog templom: Látogasd meg a Szent Fog templomot, Szingapúr egyik legjelentősebb buddhista templomát, ahol a vallás és a kultúra találkozik.

Botanikus kert: Fedezd fel a Botanikus kertet, amely a világörökség része, és gyönyörű növényekkel, tavakkal és sétányokkal várja a látogatókat.

Opcionálisan:

Orchard Road: Ha időd engedi, barangolj végig az Orchard Road híres bevásárlóutcáján, ahol luxusüzletek és éttermek sorakoznak.

Indiai negyed és Arab negyed: Ismerd meg a város kulturális sokszínűségét az Indiai negyed és az Arab negyed meglátogatásával, ahol az autentikus éttermek és üzletek érzékletesen mutatják be a helyi kultúrákat.

Múzeumok: Ha érdekel a város történelme és kulturális öröksége, látogass el a különböző múzeumokba, mint például a Szingapúri Művészeti Múzeum vagy a Nemzeti Múzeum.

További részletes információ és ajánlatkérés ezen a linken vagy a kapcsolat menüpontban alatt. Még több érdekes Ázsiai élmény itt.

Érdekességek

Ha rendelkezésedre áll egy hosszabb időkeret, akár 2-3 napos programot is kínálunk, hogy még teljesebben kihasználhasd Szingapúr varázslatos látnivalóit és élményeit. Legyen szó rövidebb vagy hosszabb tartózkodásról, célunk az, hogy minden utazó számára felejthetetlen és gazdag élményekkel teli legyen a tartózkodás Szingapúrban.

Tippek

Szingapúrban a szállodai szobák mérete kicsi. Az általunk használt hotelben 14m2. Ezt igény esetén 17m2-re lehet upgradelni, a szabad szobák elérhetősége függvényében. Ezzel kapcsolatos igényt az ajánlatkérés folyamatában kell jelezni és akkor eleve olyan szobát foglalunk és a különbözetet érvényesítjük az árban. Utólagos módosítási igénnyel nem foglalkozunk. Helyben a szállodában lehet igényelni, amit a hotel teljesít vagy nem.

Kinek ajánljuk ezt az élményt

Ajánljuk ezt a programot azoknak az utazóknak, akik Szingapúrban átszállnak és legalább 1 éjszakát ott töltik. A programot úgy terveztük, hogy az érkezés és az elutazás közötti időszakot megfelelő mennyiségű és minőségű tartalommal töltsük fel.

Térkép
Dátum

Egész évben elérhető

Minimum létszám
Étkezés
Ár
 • $ 0 / fő
 • Árazás a konkrét igényfelmérés után történik.

Megjegyzés
 • Szállás 4- 5* hotelben reggelivel
 • Idegenvezetés magyar nyelven történik
 • Repülőtéri transzfer privát járművel
 • Városnézéshez közösségi közlekedés (metró, busz)

További ajánlatok